Ögonfransförlängning

Singelfransar nytt set 150min        1095 kr
Normal påfyllning 90min               750 kr
Liten påfyllning 60min                   550 kr
quick fix påfyllning 30min              350 kr

Volymfransar nytt set                    1295 kr

 

 

Lash lift                                          850 kr

Fransar och bryn

Färgning av fransar                       220 kr
Färgning av bryn                            190 kr
Färgning av fransar & bryn            330 kr
Färgning av fransar, bryn & plock  390 kr


Vi är seyf och neesa certifierade och har självklart även härdplastutbildning. Vi ingår i Lashia Eyelash Design Network,  Sveriges största nätverk för experter i ögonfransförlängning.

Singelmetoden

Du kan välja, supertunna, uppåtböjda, färgade eller tjocka fransar för att få ett naturligt resultat en mascaraeffekt eller ett extremt resultat. Vi jobbar vi med singelfransar för det bästa resultatet och naturligaste. Beroende på dina egna fransar och ögonform bestämmer vi tillsammans den längd och form som passar dig. Som Lashia eyelash designer blandar vi alltid längder och böj för ett fantastiskt resultat. För maximal effekt på ljusa ögonfransar rekommenderas en fransfärgning i samband med fransförlängningen. Underfransarna blir svarta och ögat mer markerat. Med singelmetoden fäster man en frans på var och en av dina egna fransar, noggrant separerade för att inte skada dina egna fransar. Vi arbetar med Lashiametoden/ varannanhandsmetoden för att vara riktigt säkra på ett jämnt och snyggt resultat.


Påfyllning

Vi gör inte påfyllningar från andra salonger då det av erfarenhet oftast inte är utfört enligt Lashiametoden som vi arbetar efter. Då tar vi bort allt och börjar om från början istället för att vi måste korrigera form etc.

Har du fransar från en annan salong bokar du därför en Ny fransförlängning.

En korrekt applicerad ögonfransförlängning håller normalt 3-5 veckor Vi rekommenderar en normal påfyllning ca var tredje vecka. Många väljer att komma oftare på en liten påfyllning, efter ca 2 veckor. Ska du på något speciellt event kan det vara värt att komma in på en 30 min touch up för lite extra effekt, fungerar såklart jättebra om du bara vill ha en snabbpåfyllning i brist på tid.


Risker

Som certifierad eyelash designer så utför vi din fransförlängning på ett korrekt sätt så att riskerna blir så gott som obefintliga. Märker du en irritation inom 24 timmar då det börjar sticka och klia på övre ögonlocket bör du kontakta oss omedelbart för borttagning av fransarna. Rekommendationen är att låta ögonen vila i minst 3 månader. Sedan kan man prova att sätta 3st fransar till att börja med för att se om det uppstår en reaktion.

Man kan även vara känslig mot tejp/pads som används under ögonen för att skydda underfransarna. (Säg till om du har en överkänslighet mot t.ex. kirurgtejp så kan vi använda alternativa metoder.) Inga pengar tillbaka vid allergisk reaktion då fransstylisten inte kan påverka detta. Vid allergisk reaktion tar vi bort fransar gratis på behandlingar utförda på salongen.


Skötselråd

Ju försiktigare du är, desto bättre håller din fransförlängning.
Minimera användandet av produkter på ögonen. Speciellt oljebaserade produkter
Tvätta ögonen försiktigt och helst endast med ljummet vatten och rengöring utan olja.
Gnugga inte ögonen.
Använd endast mascara godkänd för förlängningar.

Nöjd med din fransförlängning hos oss? Lämna gärna en kommentar på http://www.lashianetwork.com/city/lashia